SPONSORPROJEKT

 

Vi stödjer CSR-projektet


Vi har valt att stödja våra behövande genom ett CSR-projekt. Målet är att via en fältarbetare nå ut till hemlösa och för att hjälpa till med akuta problem som sovplats för natten, personlig hygien och vårdande omsorg. CSR står för Corporate Social Responsibility och stödjer företag som vill ta ett samhällsansvar genom till sociala, etiska och miljömässiga åtgärder. Vill du läsa mer om hur du kan bidra klicka HÄR.

 

VI STÖDJER UNHCR


60 miljoner människor är nu på flykt i världen, hälften är barn. Det är den högsta siffran sedan andra världskriget. Vi vill ge människor på flykt ett bättre liv. Därför har Speakat beslutat att skänka pengar till UNHCR för att stödja deras arbete.

UNHCR har fått i uppdrag av FN att se till att flyktingar får skydd i de länder där de söker asyl. Först och främst ska UNHCR se till att flyktingar inte tvingas tillbaka till ett land där de riskerar förföljelse. Internationellt skydd är inte bara fysisk säkerhet utan UNHCR verkar också för att flyktingars andra grundläggande mänskliga rättigheter respekteras.

UNHCR står för United Nations High Commissioner for Refugees, som på svenska är FN:s flyktingkommissarie. Läs mer om UNHCR:s arbete HÄR.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.